STOFFEN EN VOILE
BEKLEED UW RAMEN!
U kan niet zonder licht in uw salon? U wil de indiscrete blikken van de buren buiten houden of uw raam een decoratieve toets geven? Geen probleem! Home Market heeft jaloezieën, Japanse panelen, gordijnen en overgordijnen in huis, aangepast aan uw behoeften. Soepel of stijf, gekleurd of effen, praktisch of decoratief, u kan hier de ideale aankleding vinden en dit, uiteraard, zonder het geld langs ramen en deuren buiten te gooien!

AANBOD
Bij Home Market is alles mogelijk! Kies uw stof en onze confectiedienst tovert ze in een mum van tijd, en voor een all-inprijs, om tot gordijnen, overgordijnen, stores, bedspreien, kussens, …

Alle stijlen, alle tendensen, van de meest klassieke tot de meest actuele, van de eenvoudigste tot de meest luxueuze. Ze worden allemaal voorgesteld met een staal op ware grootte in de Stof-o-theek of op kapstokken van de grootste merken (Ado, Unland, Your Edition, …)

Bij Home Market vindt u eveneens een gamma aan kant-en-klare stoffen en voiles.

Nodig het licht uit in uw interieur…

Ontdek onze selectie stoffen van meer dan 1000 referenties
Overgordijn
kouvola-sfeer
Stof Tucky Stof Maldo
Stof Aragon Stof Dany Overgordijn Oriane
DE VOORDELEN VAN DE STOFFEN EN GORDIJNEN
1. Gratis confectie(*)
Bij Home Market biedt onze stoffenafdeling u een confectiedienst op maat aan voor stoffen en gordijnen van meer dan 10 €/m. U kiest uw stof en wij confectioneren(*) gratis uw stoffen en gordijnen en dit binnen een korte termijn.
*Zie voorwaarden in de winkel

De confectiedienst van HOME MARKET = ontelbaar veel mogelijkheden. Neem bvb. de overgordijnen: duizenden referenties kunnen in alle afmetingen geconfectioneerd worden *met meer dan 20 verschillende afwerkingen, *met of zonder voering of *gordijnhouders, …

Voor een harmonieuze combinatie kunnen in dezelfde stof plaids, bedspreien en kussens geconfectioneerd worden.

De afwerking is onberispelijk : om mooi hun vorm te behouden zijn de gordijnhouders bijvoorbeeld afgewerkt met een versteviging. De lussen worden ingenaaid. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

2. Maten worden ook thuis genomen
De ramen meten om gordijnen of jaloezieën te hangen is niet zo gemakkelijk. Vermijd fouten en contacteer onze Home Market – specialisten! Zij komen tot bij u om alle maten te nemen die nodig zijn voor de confectie van uw gordijnen!
Neem de juiste maten voor uw gordijnen en overgordijnen.
Neem de juiste maten voor uw stores.
Ontdek de formule stoffen Home Market.
Vasttapijt
Tapijt & Artisanale Tapijt
Parket en Laminaat
Vinyl vloer
Stoffen en Voile
Verf
Stores
Toebehoren
Behangpapier
Ontdek de diensten stoffen.